Mid Winter Shopping - 8, 9 en 10 december

Begin december is het weer zover: ons MID WINTER VERKOOP-EVENT volop dames-, heren- en kinderschoenen.

VRIJDAG 8 december 13.00 - 20.00 uur
ZATERDAG 9 december 11.00 - 21.00 uur (extra lang geopend i.v.m. Kerstmarkt Anton Pieck-stijl)
ZONDAG 10 december 12.00 - 16.00 uur

Stretchlaarzen, pumps, sneakers, booties, enkellaarsjes, veterschoenen, kinderschoenen en nette en sportieve herenschoenen! Kortingen van 30-60% op originele winkelprijs!

Mid-Winter actie: 2e paar halve prijs!
Dit geldt voor de gehele collectie en op het goedkoopste paar.
M.u.v. riemen en tassen.

undefined

HERENSCHOENEN
Naast de monstercollecties maatseries van Australian mt 39 t/m 50 hebben we een nieuwe aanvulling van monstercollecties van vele bekende merken, waaronder Rehab.

undefined

DAMESSCHOENEN
Naast nieuwe aanvulling van vele monstercollecties, ook diverse maatseries van Via Vai in maat 36 t/m 41. Nieuw: trendy stretchlaarzen - feestelijk en comfortabel, in maat 37-40.

undefined

KINDERSCHOENEN:
Ook hebben we aanvulling in de monstercollecties voor de kleine voetjes! Diverse monstermaatjes en leuke merken! PLUS: Grip kidswear brengt leuke kinderkleding mee, waaronder het merk Skurk!
undefined

TASSEN, RIEMEN EN DAMESKLEDING:
We hebben schooltassen van Cowboysbag en vele andere tassen. En volop lederen riemen en andere lederwaren - ideaal als kerstcadeau! We hebben ook nog gedacht aan een feestelijke outfit: passend bij je schoenen. Shop-in-shop met Grip: kleding en accessoires.


STEUN VILLA PARDOES

Lever je oude schoenen in (in een gesloten plastic zak) in de Reshare-box bij Monstermaatjes. De gehele opbrengst gaat geheel naar de Stichting Villa Pardoes, een vakantie park waar gezinnen met een kind met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte een week lang gratis mogen verblijven en in de watten worden gelegd.


TIP:
je kunt zowel contact betalen als met de PIN. Parkeren kan gemakkelijk en gratis op het grote parkeerterrein achter de hoofdstraat bij de Jumbo/Action.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren