Stapelkorting 12-14 januari

We gaan KORTING STAPELEN, want Monstermaatjes ruimt op. Nog heel veel mooie, leuke, aparte schoenen, boots, sneakers, pumps, laarzen etc. voor hem, haar en de kleintjes.

Openingstijden:
VRIJDAG     12 JANUARI  13.00 - 20.00 UUR
ZATERDAG 13 JANUARI  11.00 - 17.00 UUR
ZONDAG     14 JANUARI  12.00 - 16.00 UUR

Stapelkortingen
We hebben een ongelooflijk aanbod aan merkschoenen met stapelkorting! Hoe meer je koopt, hoe voordeliger je loopt!  Bij 3 paar of meer prijzen vanaf € 15,- per paar voor kids, € 20,- per paar voor dames en € 22,50 per paar voor heren! Kortingen lopen hiermee op tot zo'n 80% voor een paar gloednieuwe merkschoenen. 


DAMESSCHOENEN

Nog volop monstermaatjes (37, 37,5 en 38) én nog maatseries in maat 37 t/m 41 (Via Vai).

undefined

HERENSCHOENEN
Naast de monstercollecties in maat 42, ook maatseries in maat 40 t/m 50 (Australian)!

undefined

KINDERSCHOENEN
Naast monstercollecties div. maatseries voor de kleintjes div maten in 24 t/m 31 van Bunnies, Braqeez en Twins&Trackstyle, maar ook nog diverse maten merkschoenen tussen 19 en 39.

undefined

HET SHOPPEN NOG NIET MOE?
Dan hebben we ook nog prachtige kortingen op tassen van o.a. Cowboysbag, herenriemen en portemonnees. Plus shop kinder- en dameskleding met kortingen tot 80% van de merken Cars, Skurk, Dutch jeans Vingino en Vinrose.
Let op: hierop geldt geen stapelkorting, maar wel korting van 30-60% t.o.v. de normale winkelprijs!

TOETJE NA HET SHOPPEN
Voor de lekkere trek na het shoppen staat Gelato Bottega met overheerlijke verse crêpes, zowel hartig als zoet, voor je klaar bij Monstermaatjes. Van ieder verkochte crêpe doneren wij € 0,50 aan de stichting Villa Pardoes.

undefined

STEUN VILLA PARDOES
Lever je oude schoenen in (in een gesloten plastic zak) in de Reshare-box bij Monstermaatjes. De gehele opbrengst gaat naar de Stichting Villa Pardoes, een vakantie park waar gezinnen met een kind met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte een week lang gratis mogen verblijven en in de watten worden gelegd.

undefined

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren